Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Η εβδομάδα μου σε φωτογραφίες/Η εβδομάδα μου στο Instagram/Πρόσεχε σε τι barbeque γυρνάς

Η εβδομάδα αυτή αν και ξεκίνησε με διάθεση mid tempo, μας αποζημίσωσε με μεγαλειώδες φινάλε. Δεν έχασα λοιπόν ευκαιρία να ξεφυλλίσω παλιακά βιβλία μαγειρικής με τις απαραίτητες νότες εθνικισμού. Ο Γιώ_γος με φόρτωσε και πήγαμε Σάνη να κάνουμε αναστηλώσεις/ανακαινίσεις. Δεν παραλήψουμε να κάνουμε στάσεις για καφέδες στο δρόμο. Η θέα εκεί ήταν στα αλήθεια πολύ δυνατή. 
Τα νέα από το Instagram: Ο Λευτέρης Λαζάρου ανοίγει το Sani Gourmet 2012 και ναι έχει και το κριθαράκι με τα κυδώνια, περισότερα εδώ/Κάποιος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία που κάτι μου θύμιζε. Μα ναι, μα ναί, είναι το εστιατόριο στο Πήλιο (σε ένα απολαυστικό ποστ vintage γαστρονομίας) που πέρασα αυτή την αξέχαστη νύχτα με τη νεροποντή, τη διακοπή ρεύματος, την Πατρίτσια Χαϊσμιθ και το σαλιγκάρι. Πραγματικά συναρπαστικό/Προσοχή σε τι πάρι πάτε, μπορεί κάποιος να σας παρακολουθεί από απέναντι και ανεβάζει φωτογραφίες! Ο ένοχος βρέθηκε, ήταν ο αδερφός της Ιωάννας, που με κάλεσε στο Sleep Over Project, το διαβάζεις εδώ. Ήταν μία νύχτα με μυστηριώδη μηνύματα από άγνωστα νούμερα, ραντεβού σε γωνίες με σκιές και αραχνιασμένα σερβίτσια. Στοιχειωδώς συναρπαστικό δηλαδή. 

Το υπόλοιπο της εβδομάδας πλαισιώθηκε από μία φωτογράφηση που επιτέλους ολοκληρώθηκε. Ηγετικά στελέχη σε δύο τουλάχιστον επιχειρήσεις, ένας φωτογράφος, μία αρχισυντάκτρια, μία διυθύντρια επικοινωνίας και εγώ, ξεφυσήξαμε με ανακούφιση Τετάρτη βράδυ. Για να τα καταφέρουμε χρειάστηκε να αλλάξουμε ποδιές και φορεσιές, αρκετά σεταρίσματα πιάτο-τραπεζομάντηλο-ποτήρι, να σιδερώσουμε τσαλακωμένα τραπεζομάντηλα, να πατήσουμε τσουλούφια που πετούσαν, να ανάψουμε φώτα, να ανοίξουμε ανακλατήρες.  Η ζωή συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: